Ämne: KLUBB33...
Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-24, 17:53   #3
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag hade inte alls haft några problem med att köpa en tidning om det hade varit vettigt innehåll. Jag tycker faktiskt om något att bläddra i, och det är inte alltid man kan ha surfplatta eller laptop.

Däremot tror jag det är en paradox att ha en betting tidning som tilltalar både de stora massorna (som behövs för att det ska gå runt) och de sista 2-3% som inte går minus i längden. Av samma skäl kommer alltid spelforum ha en svår balans mellan kvantitet och kvalitet (Sharps är till viss del inget undantag). Tyvärr styr marknaden i de flesta fall.

Min drömpublikation (om man inte hade haft några begränsningar när det gäller pengar) är att skriva ett magasin som kommer ut en gång om året. Ett stor del krönikor och koserier (i stil med Wagners spelrelaterade anekdoter), en par större intervjuer/reportage, en del spelteori och matematik, en liten bit insändare och annat. Man kan säkert krydda med långtidsspel som är aktuella när texten släpps men just spelförslag tror jag inte man ska sikta in sig för mycket på. Hursomhelst, minimal marknad misstänker jag.
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1), Farnod (+1)
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat