Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-10, 09:40   #27
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Methodwaste Visa inlägg
Har också leanat Genk hela morgonen, men tycker nästan -0.25 till 1.90+ är ett bättre spel än +0 till ~1.60.

Charleoi är ju inte heta för tillfället och Genk går bra, kryssrisken känns relativt stor men avkastningen på -0.25 känns mer motiverad att spela. Kommer nog trycka av den, stör mig dock lite på att Genk saknar Fabien Camus, viktig mittfältsspelare. Men en spelare gör ju inte hela laget och Charleoi saknar själva två viktiga mittfältspjäser i Kere och Oulmers.

Inbördes möten ger inte Genk någon bra statistik, endast 1 vinst borta men det var också senaste mötet. Och i playoff blir det ju annorlunda jämfört med i ligan... vad tror du Robin?


edit; väl medveten om att jag stavar Charleoi helt fel hela tiden men med ett sådant namn får de skylla sig själva, CHARLEOI!
Ja jag kollade nyss oddsen och såg att jag inte lockades så mycket av 1.588 på DnB. Men som du säger -0,25 känns intressant där med.

Att Camus är borta är inget plus, men som du säger så har Genk sparat formen till slutspelet och Charleroi är nog rätt nöjda med att de inte åkte ut! Enligt de matchrapporter jag läst så var Genk klart bättre mot ett reservbetonat Standard senast. Målvaketen i Standard matchens lirare och hade Genk gjort 2-0 så hade det inte behövt bli spännande i slutet. De Camargo hade visst en riktigt bra chans att kvittera.

Inbördes ger jag inte mycket för, besides årets. Det svänger fort. Tror formen är viktig dessutom kan Genk säkra gruppsegern med 6 poäng mot Charleroi som knappast har något att säga till om längre i och med två inledande förluster.

Spel på -0,25 till dryga 1.90 blir mer aktuellt.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat