Visa ett inlägg
Gammal 2013-12-10, 21:18   #19
dablo
 
dablos avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 114
Sharp$: 885
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av QW Visa inlägg
Ja, du har fel då med. Man skulle ju kunna argumentera för Martingale på samma sätt. Även där räcker det med 33 % för att gå med vinst. Börjar du med en tia och har 160 spänn i rullen, räcker det med 12,5 % för att gå plus. Men alltihop är bara en illusion.

Rent praktisk har du inte förändra sannolikheten att vinna eller ditt väntevärde. Du kommer vinna precis lika ofta och ha samma ROI på varje spel som vanligt. Genom att dela in det i serier kommer du förvisso vinna de flesta spelen, om du ser varje serie som ett spel, men förlora desto mer de gånger du förlorar.

Det existerar inga system som påverkar ditt EV, d v s ditt långsiktiga resultat. Det har aldrig existerat och kommer aldrig existera, för det är matematiskt omöjligt.
Tack för ett seriöst svar. Men för en gubbe som ligger på ca 50% tjänar inte direkt mycket på flatbet. Skulle den personen bestämma sig för att gå till en speciell nivå i varje serie på 3/6 så borde ju det göra att han vinner mer. Nackdelen måste ju bara vara högre omsättning/risk samt att som du säger... varje serie blir ju som ett spel vilket blir mer tidskrävande. Att man förlorar en serie någon gång lär säkert hända. Men i jämnförelse med andra system så går du nedåt i insats vid vinstspel istället för uppåt. Så man kan ju hålla sig på hyfsat låga nivåer för det mesta.

Jag vet inte. Läste bara om det och ville veta om någon testat. Hittade som sagt en. Det hade gått väldigt bra till en början och sedan floppat. Men jag tänker som ett sidoprojekt testa detta med en obetydlig summa för att utvärdera. Kan återkomma med resultat
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
dablo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat