Visa ett inlägg
Gammal 2013-12-11, 16:37   #79
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Lite om omgången!

1) 5 Mr Vida är ett fynd till 14%! Hästen hölls mycket högt av Svanen och nu börjar den komma tillbaka i form i ny regi! Höll bra sist och nu kan det vara dags om den kommer ned i andraspår och få gå i draget! Om överpace blir 10 Indigo Broline livsfarlig! Toppformen är där och hästen höll enormt bra från dödens sist! Det är på speed den ska gå och läget är därför perfekt! 9% är ett skämt!

2) Kan inte se någon annan vinna än 5 eller 11 och båda är favoriter så case closed! 11 är till och med spikbud!

3) 2 Slide So Easy är min spik men letar man gardering kan jag inte förstå varför 7 Frans Håleryd inte är streckad på mer än 3%!? Bara Björn Goop innebär väl 6-8% på vilken kamel som helst i min bok!

4) 7 Causton är loppets klara outsider! Här är faktiskt Jorma Kontio (häpp!) en kuskförstärkning i mina ögon! Hans "kallblodshänder" passar perfekt på den här skuttburken och distansen är bara en fördel! Urstark häst som vore trevligt att se hårddragandes i spets! Då har den bra vinstchans! Chansspik!

5) 9 Teldar Paper är given på min kupong! 2% är ett hån! Hästen var riktigt på tårna i träning inför comebacken sist och gjorde då ett bra lopp! Man tror sig hittat nyckeln till den här kapabla saken som hittills inte visat dess kunnande! Paramount är befogad favorit men inget lejon till slut så visst ska T.P streckas! Vidare undrar jag varför 2 B.W.T Hellion med Pekka Korpi är så bortglömd för?? Lika streckvärd den från bra läge! En möjlig ickevinnare visst men någon gång trillar den dit! Ständigt med i främre träffen!

6) 5 Augusta är given! 4% är ALLDELES för lite! Det här är en kapabel rackare van möta årgångstopparna! Reijo meddelar fin i träning igen och den kan visa sig bara vara bäst! SE UPP!

7) 6 Fahion Diva blåser till spets och SNÄLLA TINA!! MESA INTE! KÖR HELA VÄGEN! SLÄPP INTE! Då är den här STENKLAR till 8%!! Rädd för att hon mesar när Goop eller någon annan "tungviktare" kommer och sedan blir hon fast i säcken med vinstkrafter men hoppas att hon hör bön - KÖR I SPETS IKVÄLL!! FRÄLS MIG!

8) Mellby befogad favorit och här räcker 4-5 streck! Min stora outsider och "miljonhäst" är det tyst om! 12 Twigs Voici! Visst läget suger men VILKEN TOPPFORM hästen har! Kolla hur den gick efter galoppen sist! Lite överpace så kommer den flygandes och i mina ögon har den hyffsad vinstchans! Absolut större än dom 2% den ligger på just nu! DD får gärna sluta 6-12 ikväll!

Over and out!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ASteffEA (+5)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat