Ämne: Tycker inte
Visa ett inlägg
Gammal 2013-12-27, 16:23   #35
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av maddmax Visa inlägg
Men för i helvete, måste du tjata om PKism i varenda tråd som inte har något med det att göra? När folk inte röstar högt på dina rekar beror det på att du är stolt SDare och alla har något emot er. När dina spel inte går in beror det säkerligen på PK-vänstern också?

Personligen stör jag mig något enormt på folk som inte kan styckeindela, sätta samman en korrekt mening, använder versaler hela tiden, och har en pervers förkärlek till utropstecken och punkter. På vissa delar av forumet verkar detta vara det senaste modet, men det får jag tolerera om jag vill stanna kvar. Men nu handlar det ju inte om saker vi "tar" eller tolerera. Det handlar inte bara om att skriva något på fyllan, personen i fråga har ju betett sig som en idiot i flera månader.

Vad jag vet så hänger väl inte du i travtrådarna vidare mycket, så du behöver väl inte yvas så mycket över det uppkomna, eller...!?

Vad har SD med detta att göra? Jag nämnde i alla fall inget om detta - kan det vara så att du din lilla PK- och tillika vänsterpartist eller möjligtvis är hen en MPare, har något emot mig, såsom du ondgör dig...

Och så kommer forumspolisen, i dig, in också, vad kommer härnäst...? HUR man spelar eller på VAD?

De forumsdelar du håller till i är ju så döda så att hälften räckte... Förstår att du sneglar i travtrådarna medan du väntar på inläggen i "dina" trådar - tar väl runt en halvtimme mellan inläggen, men INTE är de mer läsvärda för det...

Nej, ta det nu lugnt, maddmax - din tid kommer också, skall du se...!

__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat