Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-04, 12:30   #7
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 589
Sharp$: 5965


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Logisk rek som Serj säger men jag slänger in en brasklapp. Jag är stor Bengalssupporter (har så varit sedan 1988) och har sett alla deras matcher i år. Den stora frågan i den här matchen är om Andy Dalton klarar pressen? Det har surrats mycket om att han inte vunnit någon slutspelsmatch och jag tycker personligen att han verkar ha ett vekt psyke då han ofta sviktar i stora matcher. Senast mot Ravens lyckades han ju kasta bort bollen hela fyra gånger, men Bengals var ändå överlägsna Ravens.

Imorgon har man inte råd med 4 INT, då kommer man att förlora eftersom Chargers är ett rätt så skapligt lag. Det blev också rätt jämt lagen emellan tidigare den här säsongen.

Jag ser två scenarion i den här matchen. Antingen klickar Bengals offense och då kommer det bli en shoot-out och överspelet går lätt in. Eller också så viker Dalton ner sig och då ser jag en jämn historia med få poäng.

Spelmässigt vågar jag inte chansa på att Dalton funkar. Spelmässigt ser jag mest värde i Chargers ml alternativt några pluspoäng för dem. Jag hoppas på det förstnämnda, men står över spel i den här matchen och biter på naglarna istället...
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat