Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-28, 14:35   #19
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NicklasJ Visa inlägg
Du ser alltså ingen skillnad på att någon pratar på ATG där man kan se det gratis än att man säljer information till en tjänst som kostar väldigt mycket pengar och sedan väljer att mörka för kollektivet?
Krönikorna i tidningarna innehåller väldigt lite exklusiv information om egna hästar och kostar i jämförelse en spottstyver.

Det tränarna inte förstår är att detta beteende bara slår tillbaka på sporten och tillslut i deras egna fickor. Med tanke på allt skit i svensk travsport just nu så är det egentligen bara den svenska travtraditionen och mångas otroliga kärlek för den som håller sporten vid liv.
Jo, jag som spelare ser en väsentlig skillnad.

Förklara däremot för Nurmos och Bergh varför de skall tacka nej till sexsiffriga belopp för att berätta om sina chanser. Idag gör de detta gratis under en jädra massa timmar varje vecka, till alla som ideligen ringer. Samtidigt sitter Stig H och Erik m.fl. i TV och får betalt för att berätta om sina chanser. (Ingen skugga över dem, de är affärsmän och vill någon hyra dem för ett jobb så tar de den chansen).

Vad ATG/ST borde göra är att kräva att aktiva anslår en minut per startande häst till ATG:s intervjuare och där svarar relevant på frågor, utan betalning. Vägrar man får man smaka på paragrafen om att skada sportens anseende. (Inget konstigt med ett sådant krav, det har många sporter).

Det kan bli klickbart precis som värmningarna till V86.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat