Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-28, 14:48   #20
NicklasJ
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Jo, jag som spelare ser en väsentlig skillnad.

Förklara däremot för Nurmos och Bergh varför de skall tacka nej till sexsiffriga belopp för att berätta om sina chanser. Idag gör de detta gratis under en jädra massa timmar varje vecka, till alla som ideligen ringer. Samtidigt sitter Stig H och Erik m.fl. i TV och får betalt för att berätta om sina chanser. (Ingen skugga över dem, de är affärsmän och vill någon hyra dem för ett jobb så tar de den chansen).

Vad ATG/ST borde göra är att kräva att aktiva anslår en minut per startande häst till ATG:s intervjuare och där svarar relevant på frågor, utan betalning. Vägrar man får man smaka på paragrafen om att skada sportens anseende. (Inget konstigt med ett sådant krav, det har många sporter).

Det kan bli klickbart precis som värmningarna till V86.
Vad ska jag förklara för Bergh och Nurmos? Att man får betalt om man jobbar med TV? Förstår inte resonemanget. Helt skilda saker.
Dessutom får väl de travproduktioner, som man gratis kan se på TV eller på ATGs hemsida, anses som spelfrämjande och gör det lättare för spelare att nås av informationen.

Det Bergh och Nurmos gör när det säljer exklusiv information och bara ser till sin egna plånbok är att de kortsiktigt ökar sina egna intäkter men samtidigt urhålkar spelarförtroendet och på lång sikt även förstör för sig själva.

Men du har rätt. Människor ser först och främst till sig själva och har alldeles för ofta ett för kort perpektiv i sinnet.
Det här är ju något som borde regleras inom sporten. Det borde inte ens vara tillåtet över huvudtaget. Tyvärr blir det ju mer och mer klart för de som hänger med i de olika debatterna/informationsflödena att allting inte riktigt styrs på bästa möjliga vis.

Ludde är här ett föredöme och går verkligen i bräschen nu med sitt nya koncept. Han är inte heller med på TV och tjänar massa pengar men istället för att sänka travsporten så försöker han istället lyfta den.
Det här kommer ju leda till massa klick på Luddes hemsida vilket gör att han får bra reklam för sin verksamhet och kanske t.o.m kan tjäna en extra slant på reklam om han vill. Dessutom så får vi kunder en massa bra gratis information och chans att med egna ögon värdera saker. Win/Win.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
jomtien (+20)

Senast redigerad av NicklasJ den 2014-02-28 klockan 14:52.
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat