Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-28, 16:09   #21
Hilding
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 75
Sharp$: 1990
Standard

Problemet som jag ser det är ju att Topptränarna blir (förståeligt) så trötta på 50 murvlar som ringer varje vecka att uttalanden blir oerhört slentrianmässiga och slätstrukna.
Det SS iaf gör är att kabla ut bättre information, man märker ju att tränaren ger betydligt mer ingående info samt feeling inför start, Svanen var ju en mästare på detta. Han var dessutom helt grym på att ha koll på motståndet. Det känns som att dessa intervjuer sköts mer informellt än alla andra slentrian-samtal.

Vi får se vad Nurmos har att tillföra. Intervjuer från det stallet, CG-Björkroth i synnerhet är ju värre än att lyssna på än Olle Goop. Tränar alltid jättebra, samma utrustning, vinner närsomhelst. Björn Goop var ju extremt usel han oxå innan han fick björnkollen, där han visar samma känsla som Svanen i sina tankar.

Jag håller med er som tycker det är åt helvete vilken väg detta tar. MEN den information som SS får ur "sina tränare" ser jag som info som bara skulle vara för en mindre grupp annars. Hästägare, vänner, storspelare med goda kontakter har alltid fått exklusiv information, något som nu SS delger mot betalning.

Det är oxå frapperande hur en kille som Björn Goop kan genomgå en sådan metamorfos som informationskälla (Björnkollen).
Han har givetvis alltid haft denna blykoll men valt att kommunicera media som sin far. Däremot har det alltid funnits folk som fått denna info från stallet. Avslutar med citat ur en intervju med Huselius som vann 6M på V75 2008:

Huselius följde dramatiken hemma i Calgary via ATG:s live-sändning. Nyckeln till storvinsten var sexoddsaren Global Investment som Huselius spikat på bägge systemen.
– Jag ringde Björn (Goop) i fredags och när han berättade att Global Investment skulle gå barfota runt om spikade jag, säger Huselius, som är hästägare hos Björn Goop.
Hilding är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat