Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-28, 16:58   #24
NicklasJ
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Vi talar ändå om företag som omsätter tvåsiffriga miljonbelopp varje år. Köper inga av ursäkterna överhuvudtaget. Finns det något företag i världen med liknande omsättning där telefonen aldrig ringer, där man inte ger information till kunden om sina produkter?

Tycker man det är jobbigt att säga samma sak hela tiden till alla som ringer så hänvisa då till hemsidan där man kan skriva ner informationen snabbt och enkelt.

Hade folk tyckt det va lika okej om företag på börsen började mörka information och istället sälja insider information helt öppet till företag där man sedan kan köpa den?

Många rättfärdigar detta med att tränare ändå mörkar och att den inre cirkeln vid stallen annars får informationen för sig själva.
Visst det är skit att det är så och det borde man göra exakt allting för att stoppa och försvåra istället för att gå åt andra hållet.
30% av handlandet på aktiemarknaden idag består av inside trading. Betyder det att vi borde rättfärdiga det?

Jag själv tjänar pengar på att denna "exklusiva information" och betaltjänster finns. Men jag kan se bortom det och se ur ett större perspektiv.
Det här är bara en i raden av hugg mot sporten och kanske inte jätteproblematisk i den skala som det är i idag. Men sammanlagt med alla andra problem som travsporten står för speciellt med spelsäkerhet och förtroende från spelarna så spelar det sin ändå sin del.
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat