Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-18, 12:32   #31
Rille
 
Rilles avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Örebro län
Inlägg: 207
Sharp$: 436


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Säger det inte igen, men det är inte frågan om picks, utan om att gräva fram info som förhoppningsvis kan leda till bra spel. Eftersom flera av oss känner att det blir väldigt mycket fotboll att hålla koll på och info att kolla upp på egen hand ska vi försöka göra ett system där vi hjälps åt att ta fram den nyttiga infon och sammanställa på ett eller annat sätt, så man förhoppningsvis får mindre att själv gå igenom inför avspark. Jag röstar för KPs förslag om en egen del på forumet.
De som vill vara med och bidra kan pm:a mig, ni som bara har möjlighet att för tillfället rygga eller helt enkelt inte vill vara med behöver inte pm:a mig. Picks lär komma upp från bra rekare här på sharps ändå, så ni behöver inte beklaga er här.

Jag själv anser mig inte tillräckligt bra för att lägga ut regelrätta picks, men jag är gärna med o hjälper till att samla info om matcher och diskutera evetuell värdering av infon. Vad folk sen vill göra med informationen är totalt upp till dem, men det är aldrig fel att ha tillgång till den.

Jag har fått några PM så jag får ta tag i detta i kväll eller imorgon.
Rille är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat