Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-08, 19:49   #401
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grnvit Visa inlägg
Klok idé! Varit samma för mig.
Jag har dock aldrig gått in på det vidare seriöst utan det har bara blivit halvdant. Hockeyn brukar ta för mycket fokus, speciellt i slutspelstider, även om jag inte spelar vidare mycket då.
Hoppade på golfsäsongen i början av Februari tror jag det var så nu ska jag försöka hålla i det!

Följer ett gäng duktiga golf punters på twitter. Ska dock sägas att punters endast spelar på outrightmarknaden. Visst, förekommer en del topp-10 och first round leaders också, men majoriteten är i alla fall på outright winner.
Visserligen följer jag mest punters från Storbritannien och de lägger sina spel uteslutande på typ SJ, paddypower och dessa. De flesta är vinnande i sin bokföring och kommer med spel och previews pre-tourny.
Frågan är bara hur de inte kan bli kickade från såna bolag? Är detta bara för de har en deal och de får publicitet? För om puntern är vinnande och ger vinnande backar de ju på det ganska mycket.

Jag är också mest inne på matchups. Har både tid och motivation för att reka den marknaden. Tycker det är roligare också.

Ska kika på matchups i 2nd-round. Tycker inte det funnits något spel i WGC Cadillac som tilltalat mig, i så fall ditt spel på Z. Johnson. Finner det mesta som coinflips i såna här sammanhang, speciellt när ingen har koll på hur annorlunda banan spelas när den är nyrenoverad osv.
Alltid lika kul med besök från Grnvit i dagboken!

Håller med helt, tror de har svårt att hålla sig levande med dessa bookies (om de inte använder målvakter vilket kanske inte är helt ovanligt). Å andra sidan är tar det ganska många spel innan man kan utvärdera outright-capping. Omsättningen blir också lidande.

Tycker precis som du att H2H är det mest intressanta. Ganska bra tak hos Pinnacle om man är ensam. Har börjat pula med en enkel modell i MATLAB med en 6-7 variabler för att få fram procent i matchups, vi får se om jag kan använda dessa som underlag för mer kvalitativ analys. Du får höra av dig om du vill vara med på ett hörn.

3-1-1 i Cadillac Championship hittills. Får se om vi kan få fram något spel imorgon inför sista rundan.
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat