Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-10, 02:07   #7
WizardofAhhs
 
Reg.datum: apr 2013
Ort: LA
Inlägg: 374
Sharp$: 2030


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grnvit Visa inlägg
Haha, kikar in och slänger in en negativ kommentar direkt. Det kan vara lättare att leta fel ibland.

Kings ligger på 27:e-plats i gjorda mål per match. Att säga att deras offensiv är vass är helt fel. Den ligger långt under genomsnittet.
Deras offensiva potential kan vi diskutera, men det är fakta att de inte producerar framåt.

När man skriver "det råder det inga tvivel om" kan jag inte låta bli att hugga, för nu ljuger du dina läsare rätt upp i ansiktet.

Att de däremot är starka defensivt är ju stenklart.

Hur som helt, lycka till med dagboken och spelandet!
På pappret ligger de bland de 5 sämsta lagen offensivt. På pappret saknar även himlen färg, ändå upplever vi den som blå. Jag tyvärr inte riktigt hålla med om vad du säger, även om jag är fullt medveten (om än i efterhand) att jag kunde formulerat mig snäppet smidigare eftersom det uppenbarligen kan ge en snedvriden bild av vad jag egentligen försöker säga.

Jag är av den uppfattningen att Kings är en aning obalanserade i sitt spel, vilket vi fått se prov på tidigare under säsongen. Kings skiljer sig på många plan spelmässigt gentemot genomsnittet, och så fort deras vassa defensiv lyckas synka korrekt med deras offensiv - vilket den gjort i så gott som varje match efter uppehållet - så producerar man gott framåt. Det säger egentligen sig självt - hade Kings offensiv varit lika "usel" som på pappret - hade man aldrig placerat sig såpass bra som man gör i dagsläget.

Det tycks gå lite upp och ned för Kings, men Kings som ett av de 5 sämsta offensiva lagen är ingen rättvis skildring - för lägen skapar de. Intressant att veta skulle vara hur mycket enstaka offensiva stjärnskott som Ovechkin egentligen påverkar siffrorna för ett helt lag?

Även om våra uppfattningar tycks skilja sig, så uppskattar jag att du påpekade det!

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Grnvit (+10)
WizardofAhhs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat