Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-18, 16:57   #3
Arch
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6757

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ukulele Visa inlägg
Hamels ska vara bättre än vad han varit i de 2 matcherna han spelat i år, vilket jag hoppas att han visar ikväll.
Hamels ska vara bättre än hela förra året, men hans resultat visar inte det. Många kommer fortfarande ihåg tiden då han ägde playoffs för bara dryga ett år sen, men efter det var det kämpigt förra året. Det finns två stora problem här, det ena och faktist mindre viktiga är att Hamels har 3 förluster och 2 ND på 5 senaste mot Marlins och Phillies är totalt 3-9 SU mot Fish när Hamels startar. Marlins brukar ha en högerhänt-orienterad lineup, så alla lefties (förutom de allra bästa) brukar kunna få det svårt.
Det andra, och större problemet är att Hamels (som är en fastball-changeup pitcher) har mixtrat med sina kast under våren och försökt förbättra sin curveball och lagt till en cutter (cut-fastball). Första matchen mot Nats var antalet kast (FB-CHUP-Curve) 55-43-5 och den andra återigen mot Nats var det (FB-CHUP-CU-Cutter) 59-29-7-14.
Du vill aldrig, aldrig spela på en pitcher som inte har en klar ide om vad han ska kasta mot vem i sin nästa pitch. Speciellt om han visat sig ha problem mot laget i frågan.

Nate Robertson är en gammal räv, leftie, men hans FB toppar knappt 90mph och det betyder problem mot den power som Phillies har i Howard, Utley osv. En annan sak att tänka på är att detta är Robertsons första start i Citizens park, något som kan leda till extra runs då den arenan är tajt och tillåter inte många misstag och han kommer att spela mot ett lite extra taggat lienup. Å andra sidan gick Nolasco 9 innings igår, så Marlins kan få in sin bullpen i ett tidigare skede. Jag tycker att båda lagens closers är risk.
Umpen är neutral och om nån pitcher squeezas är min gissning lika bra som din, så vi bryr oss inte om det. Vinden ser ut att inte påverka mycket heller.


Så med problemen Hamels har mot Fish och faktumet att han mixtrar med sina pitches, samt att Robertson kan hamna i trubbel, skulle jag som bäst spela över här. Vänta till lineups kommer ut och om det inte vilas bra spelare, ja, varför inte...
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat