Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-17, 14:20   #35
WizardofAhhs
 
Reg.datum: apr 2013
Ort: LA
Inlägg: 374
Sharp$: 2030


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Goddag Sharps!

Vill inleda med att det råder förlustgaranti över alla tillgängliga spel idag, så passa på att ta tillfället i akt att förlora lite kapital. Kan även tillägga att spelen blivit noggrant utvalda genom slantsingling. En högt värderad metod för att sålla ut vinnarna från förlorarna. Dessutom kan har man alltid en syndabock när det går dåligt, och det vill man ju gärna ha.

Färdiga:

Ogiltigt spel-ID: 1996329


Ogiltigt spel-ID: 1996841



¤ 00.35 Tampa Bay Lightning Ö 2.5 - Vancouver Canucks

Golden moment. Ett gyllene läge. Sista mötet lagen emellan under grundserien denna säsong.

Senaste 10: Vancouver 4-5-1; Tampa Bay 4-4-2

Nucks dras med trötta ben från att lira B2B. Dessutom står man just nu på änden av att spela on the road & återvänder hem efter kvällens möte. Nucks presterar inte på bortais längre, så enkelt är det. On the road har man 2-8 senaste 10 bortamatcherna. Tampa däremot, har uppvisat en aning finare trender på hemmais med 19-8-5, varav 5-5 senaste 10.

Nucks dras dessutom med skador på nyckellirarna Kessler & D Sedin. Därutöver är Markström i mål ingen omöjlighet.

Ser gärna Bishop att vakta buren för Tampongerna.

¤ 01.05 St. Louis Blues -1 - Winnipeg Jets

Har lirat Blues med handikapp senaste två matcherna med fina resultat. Känner egentligen för att fortsätta på samma spår. Jets är B2B. Det tunga att värdera är väl om Jets kom igång under nattens gång då man krossade Dallas med hela 7-2. Stars är ju dock ett av de lag som präglats av otroligt ojämna insatser denna säsong. Så vi får se hur ledningen väljer att lägga.

¤ 03.35 Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes U 5.0

Quick dödar i målet. Bokstavligen. Han slog ihjäl en av motståndarna som försökte göra mål senast. Det har gjort honom otroligt vass mot slutet (matchen dessförinnan hade han knivar som stack ut från benskydden). Med andra ord, han släpper inte till målrika tillställningar. Spelet förutsätter alltså att han blir confirmed.

På återseende!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bjurling (+5)

Senast redigerad av WizardofAhhs den 2014-03-18 klockan 14:32. Anledning: Uppdaterade BB-koder
WizardofAhhs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat