Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-19, 14:05   #4
Geezer
 
Geezers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 734
Sharp$: 462

Geezer NHL
Stats: 78 - 50 - 1
ROI: 121.30%
Vinstprocent: 61.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av calahan Visa inlägg
Kings ml, tycker kings är ett riktigt bra lag och detta känns som det bästa spelet inatt. Luongo ser skakig ut. Kings har bättre d-line, minst lika bra målvakt och har ingen oäven offensiv. Gjorde hela 8 mål på canucks förra gången de möttes i staples center. Kings känns mycket bra.

Bruins ml, Rask känns faktiskt lite hetare än miller som jag tycker har matchats för hårt för sitt eget bästa. Tight som fan men tror boston står som segrare med uddamålet eller i ot. Alltid frågetecken för bostons offensiv men buffalo är inte mycket bättre iaf om man ser tillbaka på tidigare möten.
Håller med dig om Bruins ML. Klart intressant. Vanek kommer troligen inte spela idag men hoppas på spel på onsdag, enligt Buffalo News.
Det är ett tungt avbräck för Sabres och jag tror på Bruins ikväll.

Håller dock ej med om Luongo. Kings hade de absolut bästa chanserna i match två och Luongo kom upp stort ett antal gånger om. Det som avgjorde den matchen var att Kings var bättre kring spelet runt kassen. Samtliga Kings-mål kom som en reaktion på att de vunnit närkamper framför kassen.
Kings var bättre borta än hemma under grundserien och tar Canucks mindre utvisningar denna match tror jag de vinner. Men är länge kvar till match och har egentligen inte hunnit kolla så mycket på denna än..
__________________
"Show me more, you'll play more. I didn't see Gretzky sit on the bench."
Geezer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat