Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-20, 10:13   #64
NicklasJ
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Det är ju klart att det är rätt tråkigt om man lägger ner en halvtimme/timme på att göra en välskriven rek och de 3-4 första rösterna ger 0,5 i betyg.
Är ju redan uppe i 8 rekar denna månad så skriver dom knappast för tävlingen utan snarare för att jag tycker om och skriva och vill bjuda på värde till communityn.

Har svårt att klaga på admins. Är långt ifrån något tvång att erbjuda pengar till skribenter på sidan och det är ju snarare något som de ska ha all cred för.
Helt ärligt ska ju inte dom behöva bli någon gestapo för att man tagit ett så bra initiativ som att köra tävlingen. Det är ju trotsallt inga jättesummor vi talar om och ingen satsar egna pengar för att vara med.

Så fort det finns incitament finns det väl alltid människor som vill tänja på gränserna för egen vinning vilket såklart skulle kunna förklara det hela.
Men jag vill egentligen inte spekulera i ifall det är pga fusk eller om det bara är så att man har en svans av människor som ogillar än. Kanske finns det bara en del som helt enkelt sätter lägsta betyg på alla rekar eftersom det är många som känner sig utsatta.

Hur som helst tråkigt att många har slutat att reka pga problemet. Flera av de som skrev väldigt bra och välmotiverade rekar har ju tyvärr lagt av. Jag själv kommer i alla fall fortsätta vare sig det finns något pris eller inte.
För varje människa som inte gillar rekarna så finns det bevisligen flertalet som gör det och vad vore sidan om inte medlemmarna bjöd på de kunskaper som de har?

Om jag förstod det rätt så är Mars sista månaden med detta upplägg på rektävlingen.
Hoppas att det nya systemet gör fler nöjda så få fler av de gamla rekarna kommer tillbaka igen!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
maddmax (+10)

Senast redigerad av NicklasJ den 2014-03-20 klockan 10:16.
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat