Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-20, 11:41   #65
Observer
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 2
Sharp$: 4
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sprite Visa inlägg
Min teori är att man får väldigt låga betyg av personer som inte är insatta och bryr sig om sporten. Flera vill säkert inte ens ha travrekar bland rekarna precis som att vissa inte vill ha tennisrekar osv.

För det vore otroligt amatörmässigt om det fortfarande föregår fusk som inte admin lyckats stoppa så det håller jag föga troligt.
Du tycker inte att det är lite märkligt att den rekare som nu alltid får toppbetyg trots att hen är en förlorande spelare dök upp dagen efter att du skrev att du skulle sluta reka för att du var i en losing-streak? Du som redan i din första rek basunerade ut att du bara skulle reka om du tjänade pengar på det. Denna rekare är väl den enda som vinner något på att sänka Nicklas rekar? Denna rekare som du är en av de få som alltid hyllar och skriver kommentarer på?

Jag tycker också att det är tråkigt att flera av de gamla rekarna tycks ha försvunnit. Trist om det är för att de inte får några hundralappar men vi måste ju respektera alla människors eget val för några kanske några hundringar är mycket pengar även om de är vinnande?
Observer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat