Visa ett inlägg
Gammal 2014-04-02, 23:52   #468
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Oddsarn Visa inlägg
Förstår exakt vad Galeo menar, uppfattade det inte heller som någon kritik riktad mot dig Max. För att halvsvara på frågan, då även jag har samma "problem" så är det så att maddmax lirar oftast sina spel på Pinnacle där brukar oddset ligga ett par punkter högre än tex Bet365 och andra sidor. Vilket medför att man inte får samma värde på spelen.

Det jag brukar göra ibland (då jag inte har ett konto på pinnen) är att vänta in oddsen tex på NBA, det kan bli så att man får en högre/lägre (ifall vi tänker över/under spel) lina eller högre odds men det kan även svänga åt andra hållet att man inte "kan" lira spelet då linan blir högre/lägre eller oddset lägre. Har även ett konto på Betfair och där brukar jag ibland kunna få in hyffsade odds, eller lägga ett spel som jag "behåller" till/om det blir matchat till det odds jag vill ha.

Det bästa du egentligen kan göra är att skaffa ett konto på Pinnacle ifall du vill ha samma eller iaf liknande odds, sidan är dock inte skattefri. Sen kan man ju ändå få ihop det iaf ifall man inte vill skatta på olika sätt. Jag har dock inte så bra koll på det så du får nog läsa på lite ifall du är intresserad av det.
Jag har ett konto på Pinnacle sedan många år, dock så droppar tyvärr oddsen direkt efter att han lagt sina spel - även på Pinnacle.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat