Visa ett inlägg
Gammal 2014-04-05, 12:59   #1
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

[GOLF] 2014 Masters


En nya grön jacka ska delas ut på Augusta även i år och jag vet att det finns en del intresserade på Sharps så jag tänkte skapa en tråd där folk kan dela med sig av sina funderingar kring årets första major. Tiger har ju dragit sig ur och skall opereras men det finns en lång radda av bra spelare som nu förbättrat sina chanser än mer. Fältet domineras av amerikaner och för tillfället har spelare från USA lagt beslag på de tio första platserna i FedEx Cup. Tre svenskar försvarar dock de blågula färgerna:

- Jonas Blixt (gör sin första Masters)
- Peter Hanson
- Henrik Stenson

SVT kommer även sända några timmar från varje runda (http://www.svt.se/sport/sa-sander-svt-fran-us-masters-2) och det brukar vara högklassig underhållning med duktiga kommentatorer.

Odds på vinnare har funnits ute en längre tid, just nu ses Rory McIlroy som favorit hos PinnacleSports till 9.18 i odds. Stenson rankas som bästa svensk (24.30 i odds), Hanson därefter (158.13) och Blixt som ett long-shot (282.42). Jag är inte mycket för dessa typer av spel men snart kommer H2H och H3H finnas ute att spela (när bollarna har lottats). Dessa finns både för de individuella rundorna och för turneringen (samtliga fyra rundor totalt).

Jag återkommer efter helgen med mina spel, och jag hoppas några andra Sharps dyker upp i tråden med egna tankar! FORE!
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat