Visa ett inlägg
Gammal 2014-04-11, 12:39   #22
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Ser att BET365 har samma H2H -18 hål som min Asiat! 1,90/1,90 dock jämfört med 1,94/1,94 här borta!

Dagens lir:

Jim Furyk @ 1,99 v/s S. Stricker

Jim öppnade hyggligt igår men hans svaga drives lämnade för långa inspel/2:a slag och han slutade på +2. Soligt och ganska blåsigt hela dagen oh greener/fairways började torka upp och bli hårdare. Väderrapporten för idag tyder på samma väder och Furyk kan nog tjäna en klubba på det och då tror jag han slår Steve Stricker! Jim gjorde boogie på alla långa Par 4 igår men jag har gott hopp om att han är vädergynnad idag! Steve gick på Par men är väldigt ojämn och sprider rätt mycket.

Justin Rose @ 1,90 v/s Keegan Bradley

Att Justin gick +4 igår måste vara anledningen till att man får ett ovanligt högt odds på honom mot Bradley (+3). Rose är en klart bättre spelare i mina ögon, även om Bradley gjorde en massa bra saker under förra året. 56-57% i min bok på spelet!

Rickie Fowler @ 1,94 v/s Gary Woodland

Woodland (-2)överraskade mig och många andra, säkert sig själv också? Dåligt psyke har gjort att Gary klappat ihop när det gäller. Nu möter han Rickie "Pop-Star" Fowler som alltid har en högljudd svans av åskådare med sig på banan. Såg honom i feature-bollen igår och de -1 han hamnade på var för högt i förhållande till spelet Tee-Green. Han fick inte i puttarna helt enkelt. Rickie är normalt mycket vass med puttern och jag tror att han tillbringar förmiddagen på Putting Ground och fixar till det! Dagens bästa spel på förhand, ger Fowler 57-58% att vinna H2H!

Spelar även Schwartzel att vinna sin 3-boll igen! Finns till samma odds som igår!
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
the_mirage (+10)
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat