Visa ett inlägg
Gammal 2014-04-11, 18:50   #5
MattiasB75
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 351
Sharp$: 2404
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sandro Visa inlägg
Till min och säkert många andras stora glädje så kom följande upp på lagsidan på V75 Tillsammans :

Ny funktionalitet införs.
På söndag kväll kommer Tillsammans-sajten att ligga nere ett par timmar (ca. kl 22-00.) Lite ny funktionalitet och vissa förändringar/förbättringar kommer då att införas. Klicka här för att läsa mer.


Min första tanke var om dom äntligen skulle ta bort taket på max 4 kuponger / bolag eller till och med tillåta inlämning på fil eller öppna upp Tillsammans för V86/V64.

Klickade mig vidare och möttes av detta :

Föranmälan

En helt ny funktion som vi kallar ”Föranmälan” införs. Föranmälan innebär kort och gott att du som medlem eller lagkapten i ett lag kan föranmäla dig till kommande omgångar.
Du väljer hur många omgångar du vill föranmäla dig till och sätter även upp ett maxbelopp som du vill delta med varje vecka. När detta väl är gjort sköter sajten resten. Så när lagkapenen/spelläggaren framöver aktiverar omgångar behöver du inte känna dig orolig att missa att delta. Pengarna dras då nämligen automatiskt från ditt ATG-konto och du deltar i omgången.


Flexiblare deadline för lagkaptenen/spelläggaren

Förutom föranmälan så har vi gjort ändringar när det gäller deadline för att delta i omgången.

Från och med måndag kommer man som lagkapten/spelläggare att kunna sätta deadline fram till det att första loppet startar (tidigare var det senaste en timme innan).

Som lagkapten/spelläggare kommer det också att vara möjligt att köpa till andelar även efter det att deadline passerat för att kunna få ihop systemet.

Det kommer även att vara möjligt för en lagkapten/spelläggare att lägga spelet innan deadline passerat om denne så önskar det.

Ytterligare förändringar och förbättringar är på gång när det gäller Tillsammans. Nästa release är inplanerad till mitten av juni.

Mvh,
Tillsammans-teamet genom Ulrica Henningsson



Besvikelsen var enormt stor.

Är det här vad atg kallar att utveckla den V75 Tillsammans? Dom har en perfekt plattform som dom kan öppna upp för fler streckspel och göra så många bra tillägg på och det tankesmedjan på atg har fått fram och tydligen ser ett behov i är att man kan lämna in spel innan deadline och man kan föranmäla sig till x-antal omgångar framöver?

Det här gör ju ingen större skillnad om inte någon medlem ska åka iväg i 5 veckor, men lika fan så blir han inte anmäld till omgången om han inte skulle ha pengar på sitt atg konto så det blir ju i princip samma sak som att på måndag fråga samtliga medlemmar om dom vill vara med eller inte till helgens omgång!?

Sätter man sedan en deadline i bolaget som är tex lördag 13:30 så är det väl meningen att den ska hållas? Eller är det så att man på måndag ska öppna omgången och ha köpstopp 13:30 på lördag..medlem efter medlem loggar in tidigt i veckan och ser att dom har gott om tid på sig att köpa sina andelar.

När dom sedan kommer in på fredag eftermiddag så deltar 25/30 medlemmar och Bosse som är spelläggare har lämnat in spelen 1 dygn innan?



Deadline kan sättas fram till V75-1 vilket är det enda bra som kommer från det här anser jag.

Otroligt svårt att tänka mig att det här kan ha varit efterfrågat av mer än ett par kunder hos atg, det här om något måste väl vara att slösa med tid och resurser?

Skandal skulle jag sammanfatta det med!
Den största missen är ju antalet kuponger som kan hanteras av varje lag, tycker jag. Som är det är nu får man ju endast ha 3 lag igång samtidigt för att kunna göra system på lilla futtiga antalet 12 kuponger.
MattiasB75 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat