Visa ett inlägg
Gammal 2014-04-14, 22:59   #19
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sirlarsson Visa inlägg
Kan inte tänka mig annat än void.

Nej, de flesta spelbolagen har det som förlorat spel, inte void - så är det något spel jag anser är rena tombolan, så är det att spela tidiga vinnare i Elitloppet! För det första skall de bli inbjudna, bara detta en bedrift i sig, sedan skall de ha tur i lottdragningen i sitt försök (avgör mycket - spår 6-8 oftast körda från början...). Sedan göra ett bra lopp i försöket och inte råka ut för några störningar och därtill komma bland de fyra första i mål - här körs det hejvilt med körstilar från hela världen, mycket störningar och idiotstyrningar genom åren bekräftar detta!

Att sedan ha en häst som pallar två heat hoppas man att staben kring hästen har klart för sig - klarar dessutom kusen banunderlaget, publikens skrän (som är något förunderligt och unikt för Solvalla under denna helg, finns flera exempel på hästar som galopperat i rena förskräckelsen). Att de MÅSTE ha ABSOLUT toppform torde vara onödigt att nämna, eller?!

OM, man lyckats ta sig till final (8 stycken av 16 startande, 4 från varje heat - två heat) så skall man även där ha tur i spårlottningen (av mindre betydelse, oftast, men självklart ändå av betydelse beroende på hur startsnabb häst du har) - i finalen har du oftast de 8 bästa till start med endast något undantag för någon som galopperat bort sig eller blivit fast i försöken... Spår 6-8 oftast chanslös här. Självklart finnes undantag (Brioni), som kördes på extrem väntan och tur (slog av mitt spel, såklart, på linjen efter en resa på innerspår och femte inner - helt omöjligt, normalt sett!).

Om man hittat en fin outsider (låg insats), fine - men spela aldrig en favorit (hög insats) då det är många faktorer som gör att denne inte ens kommer till start! Du tjänar oftast mer på att avvakta och vara kall i din bedömning av vinnaren! Vill du vara modig, spela då hellre en outsider på platserna 1-4!

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!

Senast redigerad av Fulsprit den 2014-04-14 klockan 23:21.
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat