Ämne: Cykling
Visa ett inlägg
Gammal 2014-04-27, 21:13   #11
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 589
Sharp$: 5965


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Flickepojken Visa inlägg
Jag tror att cykling inte är värre än någon annan sport när det gäller doping. Vad jag förstår så är det t o m rätt ''vanligt'' att tävlingshästar dopas. Det är bara det att man förväntar sig att det är doping i cykling, då det liksom går ut på uthållighet och att ligga så nära max som det går, att det blir sånt ramaskri direkt någon trillar dit.

Tråkigt rykte såklart cyklingen har dragit på sig. Men jag gillar sporten och tävlingsformerna så för min del så tar inte något fall av doping udden av begäret att titta och följa.
Ja du är ju cykelfantast så man ser väl det man vill se. Tänker inte diskutera vidare. Men jag måste få göra en rättelse, det är extremt OVANLIGT att tävlingshästar dopas. Det tas tusentals prover varje år i Sverige och det brukar bli 1-2 positiva fall per år, och då oftast är det slarv eller misstag som ligger bakom. Det finns såklart fuskare inom travet också, men jag skulle vilja påstå att det är en försvinnande liten del av alla aktiva som medvetet dopar sina hästar.
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat