Citat:
Ursprungligen postat av sskssk
Har herrn några bra tips på hur man skyfflar in den färska degen med tomatsås i frysen då?
Ryggade ditt "recept" idag på morgon och om man bortser från hur oestetiska pizzabottnarna blev, så kan jag meddela att det var inte så där överdrivet smidigt att få in dom i frysen (misstänker att du trollat), hur som ligger mina kantiga pizzabottnar i frysen nu med bakplåtspapper imellan, misstänker att jag kommer få lite problem med dom när det är dags att slänga in pizzorna i ugnen om några timmar.
Inte fick jag håll i rätt ost heller, hade bara 6månaders lagrad på ica, men kompenserade det med att göra en riktig hjärnkirurgisk tomatsås istället så hoppas det går jämnt ut.
|
Har du fått ut degen från frysen?
Ni skippar vi den där skiten. Snett och vint blir det och tar upp plats i frysen.
Så här ser nya given ut.
Helt underbart god och man behöver bara trixa lite själv. Svårt att få den genomvarm (taskig ugn?) så jag brukar dela den i mindre bitar. Låt den ligga framme i 5 min sen är det inga problem att dela den i 4 bitar. 13-14 minuter i ugnen som det står på baksidan. Inga döda djur på den här så jag brukar strimla lite salami och strö över, gifter sig perfekt. Lite extra vitaminer (kebabkött) behövs också men det lägger jag på ett fat på sidan och värmer samtidigt som pizzan. Brukar bli klart några minuter tidigare.
Inget snålande med rått pressat skit utan här kör vi med riktiga grejer. Ser ut som på förpackningen.
Bon Appétit.