Visa ett inlägg
Gammal 2014-07-01, 16:15   #31
Grnvit
 
Grnvits avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 1 200
Sharp$: 3531

Ishockey 14/15
Stats: 245 - 251 - 57
ROI: 107.00%
Vinstprocent: 49.40%

Standard

Angående att det är lätt att skaffa och driva spelbolag var bara sarkastiskt och syftade mest på rubriken "Om alla bara visste hur lätt det är för spelbolagen...".

"Ursprungligen var ju anledningen till att ha många bolag att alltid försäkra sig om att få spela till högsta möjliga odds. Dessutom varierar utbudet en aning mellan dem och att kunna hitta guldkorn var en annan anledning. Att bli limiterad gör det svårare att gå plus, det är klart folk gnäller över sånt."


Ja, det går så klart att sätta sig på knäna och be och böna för att bookies kommer bli hederliga så man på ett smidigt sätt kan föra över pengar kors och tvärs mellan dem och spela utskick och marknadshögsta hela tiden. Lätta pengar.
Ett annat alternativ är att man helt enkelt lägger ned den tid som krävs och ger sig fan på att bli bra på det istället för att gnälla över att det är så svårt.

"Bojkotta ett enskilt bolag när alla är i princip likadana kan jag inte se funka tyvärr."
Ja, att de kan göra vad fan de vill lär man tyvärr aldrig komma ifrån. Deras hus, deras regler. Pinnacle är väldigt gästfrivänliga så här långt i alla fall, även om det är möjligt att det ändras. Det är ändå just de där principerna som skiljer sig en del mellan Pinnen, asien och exchanges jämfört med EU-bookies. Nog fan kan det voidas felsatta odds men det är VÄLDIGT sällan det hänt mig på Pinnacle eftersom de tydligt har bra mer koll på oddsen än exempelvis Unibet, annars hade de aldrig kunnat gå vinnande med payouten och tillåtandet utav vinnande spelare.



För övrigt: Full respekt för att du åtminstone gjorde något åt saken. Vad jag vet så är du skicklig nu också.
__________________
1932

Twitter:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Grnvit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat