Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-27, 08:01   #5
PHX
 
PHXs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 134
Sharp$: 271
Standard

Tror Inter kommer spela (iaf försöka) som de gjorde på Stamford Bridge - nästan samma förutsättningar (2-1 samt 3-1 från hemmamötet). De lyckades alltså hålla nollan mot ett lag som har en av världens bästa offensiver och dessutom kontra in en i slutet för att sätta spiken i kistan. Nu har man dessutom 2 måls försprång och känner jag Mourinho rätt så kommer han bara försöka hålla nollan så länge det bara går. (Är det nån som har ett ess i rockärmen så är det han... skulle inte förvåna mig om han chocköppnar för att punktera matchen?) Barcelonas enda räddning är som du säger ett tidigt mål för att få Inter i obalans. Skulle det stå 0-0 i halvlek lär väl frustrationen förr eller senare komma till Barcelona (som förövrigt absolut inte är vana vid just... frustration! Det enda jag noterat denna säsong var mot Sevilla i cupen och där gick det ju som det gick...)
Det jag är mest oroad över är nog backlinjen utan Puyol och Inters snabba omställningar, vilket vi såg prov på redan på San Siro. Hoppas Pep gjort sin hemläxa genom att videostudera hela veckan och därmed sitter på lösningen för att frigöra Messi.

Fyfan vad Barcelona behöver en matchvinnar-Iniesta i högform nu! Man såg långa vägar på San Siro att vapenbroder Xavi gestikulerade åt det stillastående, mindre kreativa anfallet. För övrigt borde detta vara det perfekta tillfället för Zlatan att tysta kritiker genom att slå ut sin gamla klubb genom att sätta ett par baljor.

Btw, någon som har info om t-shirtarna Barcelona satte på sig efter lördagens match mot Xerez? 1 timme tidigare.. what?
PHX är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat