Ämne: V75 BOLLNÄS
Visa ett inlägg
Gammal 2014-07-24, 00:43   #24
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Preliminärtankar efter ett par minuter i varje lopp:

1:
Ett riktigt dåligt lopp för att vara klass 1! Pelleshan kan få fuska bort loppet i spets, annars ser det mycket öppet ut med alla dussinhästar. Utgång med stor gardering.

2:
Något skiktat, halva fältet ser väl ut att ha chans på seger ungefär. Fördel hästarna på start.

3:
Låst på de tre mest betrodda. Har inte gett mig in på någon inbördes ranking men räknar med att Bergh blir favorit, något som kanske är tveksamt om han ska vara.

4:
Nadal Broline är väl hästen som sticker ut här och lär bli stor favorit. Häxar det för mycket ser det mycket öppet ut. Samma typ av lopp och samma recept som i första avdelningen med utgång och stor gardering.

5:
Starthästarna står väldigt bra till tycker jag. Kanske gör en fuling och låser på några av dem. Bergh blir nog väldigt kraftigt överspelad här.

6:
Halva fältet har chans. Biccs Hotshot tror jag kommer sticka ut som extra spelvärd. Har gjort det ruskigt bra när den klättrat i klasserna på V75 i år! Lär dock inte bli påpassad den här gången heller pga läge och kusk.

7:
Finns en handfull möjliga vinnare även här. Navigator Sib går jag och väntar på ska få sin första viktoria på rikstoton! Gör det grymt bra precis varje gång och har samlat ihop till en seger. Har varit bortglömd en massa gånger och lär bli det på lördag igen!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat