Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-29, 05:21   #70
PHX
 
PHXs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 134
Sharp$: 271
Standard

Sett till resultatet på pappret så är både Bayern och Inter vidare pga ett solklart, feldömt offsidemål... sen får du vända och vrida på det hur mycket du vill. Agg; 4-4 samt 3-2.

Tror faktiskt matchbilden hade sett mer eller mindre likadan ut. Hade det slutat 2-1 på San Siro hade Barcelona ändå haft ett massivt bollinnehav, samt varit tvunga att göra mål för avancemang. Att det var ytterligare ett mål att hämta upp var bara ännu ett hinder på samma väg. Inter spelade ju som de gjorde på Stamford Bridge (då man hade just en 2-1 ledning att gå på), så... på västfronten intet nytt!
Sen om Piquenbauer var offside eller inte låter jag va osagt då han i princip är i linje med Muntari (kass vinkel.) Klose och Milito var väl om inte minst så iaf nästan, 1 meter offside.

Och det där med "Milito och omifallatt" är väl i klass med; "hade Bojan inte klippt sig innan match hade han tveklöst nickat in bollen på inlägget från Messi".
Sen går det att diskutera om allt annat i all oändlighet med; det Mourinho gjorde mot Zlatan/Pep, borde _minst_ resulterat i varning eftersom han överhuvudtaget inte FÅR vara där. Nu har jag inte regelboken i huvudet men en mindre liberal domare hade inte tillåtit det (fjärdedomaren ska ha koll på sådant). Hur hade Inter hanterat det mentala med både Motta och Mourinho utvisade såpass tidigt i matchen? (För övrigt riktigt, riktigt lågt gjort imo - "Mourinho the special one" sjönk rejält i mina ögon där. Han kanske kände att matchen höll på att glida honom ur händerna efter det röda kortet på Motta och var desperat nog att försöka psyka.)

Sen tycker jag att både utvisningen och handssituationen är korrekt dömda. Motta kommer först till bollen samtidigt som han vet att Pedro är honom i hasorna. Sekunden efter är Mottas händer i en helt onaturlig position.
[Wow vad det låter som om jag är färgad enda hit, men;]
Handssituationen är hands eftersom bollens riktning ändras radikalt (nästan 180 graders bounceback som lyckas hitta Bojan).
Och slutligen; håller fullständigt med om att Inter var det taktiskt bättre laget i dubbelmötet, trots massivt bollinnehav från Barcelona.

Senast redigerad av PHX den 2010-04-29 klockan 05:27.
PHX är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat