Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-29, 10:30   #73
papak
 
papaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 101
Sharp$: 2180
Standard

Haha komiskt, erkänn bara att Inter förtjänade att gå vidare. Piques mål var solklart offside det var Militos med. Utvisningen var av tveksam karaktär och kunde egentligen gå åt båda hållen (alltså rött eller ej rött) som jag ser det, spelare har sluppit röda kort för värre situationer än den där. Det enda ni gör är att klaga på domaren när Barcelona blev defensivt utspelade över 180 min. Om man nu är så jävla bra varför lyckades man inte göra 5-0 innan halvtid som vissa trodde. Hörde folk snacka om att Barcelona
skulle krossa Inter innan halvtid för dom hade hemmaplan och var TVUNGNA att göra mål men heyyy finns ett lag som är TVUNGET att försvara sig också och att göra mål mot Inter är inte lika lätt som att göra mål mot Xerez. Kom igen, Barcas bästa och enda chans innan offsidemålet kom när Bojan nickade utanför. Innan dess hade man ingenting. Hur många skott på mål fick Zlatan? Messi sågs knappt och Xavi hade ingEn att passa och ändå spelade Barca med 1 man mer än Inter i ca 60 min. Men visst det är alltid enklare att skylla på domaren när man har svårt att inse att ens lag blev totalt taktiskt utspelat.
Bara att gratulera Inter för hur dom stängde ner Barcelonas offensiv och så hoppas jag att Bayern Munchen vinner finalen.

Skriver över telefonen, sorry för stavfel.
papak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat