Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-29, 16:53   #86
comprende
 
comprendes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 013
Sharp$: 1245

comprende
Stats: 943 - 958 - 42
ROI: 106.09%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

han har även jobbat som ass. tränare i barca om jag inte minns fel. men det är ju hästlängder ifrån vad han gjorde i chelsea.
men man kan vinna o förlora på bra o dåliga sätt. anser att "the speciall one" vann på ett mindre bra sätt igår för att utrycka sig politiskt korrekt.
sen finns det ju såna som benitez i liverpool som ser ut att börja lipa när torres eller nån annan gör ett drömmål. hmmm, bäst att ta fram noteringshäftet och skriva ner lite!!
vet inte vilket som är bäst men benitez stil riskerar ju aldrig inkastade ägg från motståndarlagets supportrar, snarare från de egna...
sen domare hit o dit. det är en mänsklig faktor som man måste ha med i beräkningen, har varit så och är så på obestämd tid tills man kanske tar till elektronisk hjälp av nåt slag som kamera osv.
vm guldet -66, ribba in eller? maradonas hands -86 är väl de största missarna internationellt, kan ju missat nåt. nyliggen även irland som blev snuvade på en chans att ta sig till vm via straffar då herr hansson blinkade till två-tre gånger när henry(gentlemannen själv) som ni alla vet tog hjälp av handen innan mål. som jag nämnde innan i ett inlägg tog sig liverpool till final med grym hjälp av domare genom 1/8, 1/4 och semi -07. aik hade flera domslut med sig i slutet av förra årets allsvenska med offside mål mot örebro som gav 3p och hans på mutomba innan han spelade fram till 1-1 på gamla ullevi tex. och nu har inter den vinden i ryggen. inter, liverpool liksom aik har och kommer att ha domartabbar emot sig så i det långa loppet så kanske udda blir jämnt. men det är ju supportrars själ o engagemang i lagen som gör att såna missar blir så ofantligt stort och man tar till "om inte om fanns" argument. och d blir ju fotboll också fantastiskt kul att diskutera, bara man håller det på någelunda nivå, en bit över hink o spade.

that me for now.
comprende är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat