Visa ett inlägg
Gammal 2014-07-30, 12:19   #23
AndyMart
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Kollat lite mer på omgången nu;

Första bör väl stå mellan Ariel Boko och Mermaid Ås? Kiss Me Kemp har inte sett lika bra ut på slutet som tidigare och känslan är att Västerbo Collect inte riktigt duger i sällskapet, men får den helt perfekt lopp kan den vinna. Kanske tar med VC ändå.

Tycker jag har en ganska intressant vinnare i andra V86;an och det är Ivar Sånna. Den har sett riktigt fin ut på slutet och om inte Aristocat Boko får en alldeles för bra resa bör den kunna vinna. Garderar ändå upp med 1, 4, och 9 som också kan vinna. New York U.S. har varit svag på slutet och Wannabe Kemp kommer från formlöst stall.

Tredje känns öppet och jag tar tio hästar. Vill varna för tre skrällar, 2 Lars Erik Eme, 6 Tellmeabout Larry och 14 U. Two Swing. Med lite klaff på vägen är alla tre kapabla att vinna ett sånt här lopp.

I fjärde bör väl Diamond River vinna men infon på U.Bergs Oppzi har fått mig att tänka över loppet rejält. Den har tidigare gjort några riktigt fina prestationer via tuffa resor och om den nu förbättras ytterligare något snäpp kan den bli farlig, även om det mest troliga är att Diamond River vinner lätt.

OP'S Flirt kommer köras till ledningen av Bergh och sen är det loppet över. Tvilling; 6 U-häst 2, 4 bakom.

Al Dente tar ledningen busenkelt i sjätte, de radar upp sig och över upploppet hör man TV12 experten säga "oj va fin han ser ut när han länsar undan". Digital Frame tvåa och Tarzan är glad.

Första tanken i DD-1 var att spika Vaqueyras som jag tror krossar rubb och stubb, men väljer ändå att gardera då det kan bli en för tuff uppgift från åttondespåret. 6 Cherie Sund är skrällen och med pangresa kan det smälla.

Sista står mellan tre hästar, varav jag tror den minst streckade vinner. 1 Jumble Ås och 3 Juniata Hanover kör om ledningen men det spelar ingen roll vem som tar den för starkast över upploppet är ULF, DET ÄR ULF, DE ÄR ULF OHLSSON OCH DANCE PHOTO!



Lycka till!
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat