Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-06, 22:27   #151
sskssk
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sedon Visa inlägg
Av princip så röstar jag inte i Riksdags- Landstings- eller Kommunal-val och har heller aldrig gjort ( sist jag överhuvudtaget röstade var när vi skulle välja lag till en Kubb-match förra sommaren, och inte ens då lyckades jag speciellt bra) men jag har i alla fall en åsikt om det skulle vara ett bra spel med SD över eller under 12,5%!

Vågar påstå att det är många fler som kommer att rösta på SD i ett Val än när ev. SIFO eller Skop eller vad dom nu kan heta ringer eller haffar folk på stan för sina undersökningar, svenska folket vet vad som förväntas av en att man ska tycka och dom flesta vill inte sticka ut på nåt vis.

På min arbetsplats så är det många som jag kan tycka har rasistiska drag och jag kan lova att stordelen av dessa aldrig skulle säga att dom röstar på SD (många gör det säkert inte heller) men flera av dom kan jag nästan lova kommer att rösta på SD, och så tror jag det ser ut på flera ställen i samhället.

Så med andra ord tycker jag att det är ett bra spel att spela SD över 12,5% , sen om det är bra för Sverige är en annan sak.
Att det till 5ggr blir omval kanske inte heller är ett så tokigt spel..

För egen del tycker jag att dagens politiker är snäppet lägre stående människor än t.o.m telefonförsäljare och anser därför att det inte spelar nån som helst roll vem som vinner valet.

Visst är det så.

Senito som hade bäst pejl på SD:s siffror förra valet har SD i 13.5% i Juli mätningen och 15,4% i Augusti.

10000krs frågan är varför har Sentio bättre pejl på SD:s siffror än övriga mätningsföretag?
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat