Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-07, 20:30   #182
Flickepojken
 
Reg.datum: jan 2014
Inlägg: 1 636
Sharp$: 61
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Fjantar likt BroderH börjar knappast tjafsa om att politiska åsikter bör undvikas om någon häver ur sig att de vill satsa mer pengar på skolan eller någon annan politisk fråga som inte väcker speciellt starka känslor. Sådana som er har inget problem med att politik dryftas så länge som det inte handlar om ett ifrågasättande av farbror Mahmouds rätt att uppbära bidrag i Sverige. Det måste vara jobbigt att opinionen börjar svänga...

Jag kommer att rösta på SD mest för att det provocerar folk. Jag motsätter mig välfärdsstaten och har inget problem med att människor som kan försörja sig själva kommer hit. Att hög invandring och välfärd är inkompatibla är självklart för alla som inte är mentalt efterblivna, det vet både gamla kommunister, nazister och judiska frimarknadsekonomer.
Kan inte låta bli att tycka att det är rätt IQ-befriat att missnöjesrösta. Du menar alltså att du egentligen inte gillar partiet och det de står för utan kommer rösta på det för att folk tycks ogilla dem och du vill se dem i riksdagen just därför?

Och, ni som är mer insatta i SDs politik, har de fler frågor på agendan än att minskad invandring skulle vara den stora frälsaren?
Flickepojken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat