Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-08, 18:32   #247
Overplayer
 
Overplayers avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 327
Sharp$: 3435

OVERPLAYERPICKS
Stats: 459 - 537 - 50
ROI: 101.38%
Vinstprocent: 46.08%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Detta var/är givetvis oerhört hemskt och tragiskt, men det blir också talande för att du inte kan se på SD med objektiva glasögon - du blandar ihop SD med nazism och då förstår jag din inställning och aversion gentemot dem.

Man kan dock inte gå på känsloargument om man vill göra ett seriöst intryck. Med detta sagt hade jag säkerligen haft samma inställning som dig, om det hänt mig...

Hur tycker du vi skall hantera ex. V(PK)? Eller S, som skapade det rasbiologiska institutet? De flesta partierna har bagage som inte är så smickrande men som man säger sig ha tagit avstånd från - skall vi misstro även dessa partier, eller gäller det enbart SD?

Judar flyr från ex. Malmö för att de ständigt och dagligen blir utsatta för antisemitisk brottslighet, men det är huvudsakligen INTE nazister som begår dessa brott - det är istället muslimer och islamister som står för lejonparten. SÄPO har rankat islamistisk terror, samt vänsterautonoma grupper som de mest framträdande och farliga grupperingarna i Sverige, för tillfället. Har de fel?

Beklagar förlusten i din familj...

Vänstern har samma problem och jag anser att vänster är ett samhällsproblem.
Overplayer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat