Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-08, 19:24   #259
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Overplayer Visa inlägg
Handlar väl snarare om att du känner dig utpekad. Finns många studier som visar att lågutbildade och lågavlönade är överrepresenterade hos SD väljare. Att jag skulle vara Nazist för att jag läst avhandlingar i det ämnet har jag svårt att få ihop. Sedan kan jag finna argument som "de måste lära sig svenska" "de går på bidrag" märkliga då SD väljare enligt flera undersökningar är klart överrepresenterade vad gäller olika former av skattefinansierade bidrag samt att det finns en klar överrepresentation av människor som ej gått ut grundskolan bland SD väljare.

Detta tror jag är bullshit, rent ut sagt - har vi registrering på politisk hemvist i Sverige, ja - i viss mån (läs Expo och slika antidemokratiska grupperingar/föreningar).

Hur många högutbildade tror ex. S har? Eller, V? Tror nog att dessa har fler lågutbildade/lågavlönade än vad SD har - dessutom och än viktigare, vad har detta för betydelse? Skulle lågutbildade/lågavlönade inte se sitt till egna bästa? Skulle inte dessa kunna avgöra vad som sker i samhället? De skulle alltså, enligt dig, vara mindre vetande och till och med så korkade att de inte kan göra adekvata val som gynnar Sverige och dem själva?

Håller med dig, om du menar lågutbildade och analfabetiska invandrare, som inte vet ett smack om Sverige och dess samhällsstruktur, samt levnadsvillkor - men, tvivlar på att det var dem du åsyftade... Dessa får nästan direkt rösta - utan att kunna ett enda ord svenska - är detta produktivt, anser du?

Vänstervurmare och multikultiivrare tror dock på en utopi - nämligen den att människor från allsköns länder och kulturer/religioner ALLTID är kompatibla - de har en annan och snedvriden agenda, enligt min personliga åsikt.

Det är väl mer så att lågutbildade/lågavlönade, om vi skall gå den vägen, oftare tvingas leva i den katastrofala verklighet som "Sjuklövern" skapat åt dem! Högutbildade behöver bara träffa på integrerade och assimilerade invandrare som "lyckats". Kanske de möter den lokale pizzabagaren, en gång i månaden och tycker att detta med multikulturalism bara är så suveränt? Hassan som kör taxin är ju bara så trevlig... Allt medan de med sämre ekonomiska livsvillkor är tvingade till ett liv i förorterna, då de inte besitter de ekonomiska medlen för att flytta därifrån...

Tror inte de "lågutbildade" som tvingas bo i verkligheten och i de brinnande förorterna håller med dig och dina ståndpunkter... De är en hel del av dessa som röstar på SD, men att inte fler gör det är otroligt konstigt, eller kanske inte, då bidragsnivåerna är så otroligt höga i dagens Sverige...

Du tror alltså, på fullt allvar, att invandrare från MENA i större utsträckning röstar på SD, än V och S? Det måste du tro eftersom dessa är skyhögt överrepresenterade, i att fallera att erhålla fullständiga grundskolebetyg, samt abnormt överrepresenterade i att lyfta bidrag av allsköns art...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat