Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-11, 19:02   #5
Rejs
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 572
Sharp$: 4287
Standard

Vill höja ett varningens finger för detta bolag. De är som någon skrev över ett riktigt fattiglappsbolag och väldigt oseriösa

De en hel del bra erbjuande då och då med riskfria spel som man tar sig igen om lätt men känns som man inte kan lita på dem och det har strulat ett par gånger men det brukar lösa sig efter lite tjafs i chaten.

Summerat för de som inte orkar läsa mina gnäll historier:
- De har inte koll på det tekniska på sidan (sidan är både dålig och de har inte koll på vad de gör med den)
- Superkassa odds! Ex. Medelodds för MLB ML 2.29 BetRedKings 2.16 Marathon 2.46 (Av 38 sidor)
- Kundtjänsten har inte koll på sina saker och nonchalanta.
- Betydande skillnad i vilkoren för bonusar när det gäller olika språk och ibland missar delar helt.
- Limiterad som småspelare på allt från Brasilien A O/U till MLB ML (50-100kr per spel, tagit ut en gång på 700kr räcker). Limiterad till under 20kr.

+ Erbjudande som låter bra, om vilkoren stämmer. Ex. riskfritt spel utan omsättning/enkel omsättning om Malmö inte avancerade (Odds +5)


Spoiler:
Även att jag tycker det är en skitsite så blev jag lockad av någon bonus förra veckan och skulle sätta in en slant. När jag genom bettingsidan ska sätta in pengar så får jag upp en ruta om att jag har 100% insättningsbonus och blir ju så klart intresserad av detta och skriver i chaten att jag vill se vilkoren för det finns inte att klicka upp någonstans.

Dessa kan då inte se vad det är för bonus hur mycket de än försöker, de frågar flera gånger om det är casino eller bettingsidan jag gått igenom och jag svara att det är betting sidan. Det slutar med lite mailkonversation och jag får skicka screenshot. Efter någon dag säger de att jag inte har någon bonus och denna pop-upruta är borta. Men den kommer fortfarande upp och jag skiter i det.

Nu i veckan fick jag nytt erbjuande med 50% på en insättning. Detta slutar med att när jag ska spela så kan jag lägga typ 0.23$ på Brasilien Serie A (Både 1X2 och O/U) och idag fick jag lägga 1.91$ på ML MLB. Jag frågar vad det är frågan om och undrar hur jag ska omsätta en bonus när jag jag får lägga dem spelen. Han drar då och berätta varför det gör så. Detta har inte hänt en gång innan när jag spelat.

Har på sidan spelat för 50-100kr per spel och tagit ut en gång på 100$. Spelat på alla möjliga ligor och sporter (enbart de större)

Det står även olika i vilkoren på svenska och engelska. Engelska räknas bara mobilbet något som inte står någonstans i svenska. Kundtjänsten är spydig skickar länk till engelska och kopiera tror jag snacka skit. Han ger sig till slut iaf när han kollat den svenska versionen.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Rejs den 2014-09-11 klockan 19:04.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat