Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-12, 01:58   #377
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Jahaja, råkade se en Ipsos-mätning.

Skakade förövrigt hand med Åkesson efter ett tal för en dryg vecka sedan, han lovade att stå upp för kärnkraften. Krockade nästan med en SÄPO-typ när jag vände mig om och skulle gå därifrån. Han måste ha hängt nästan precis över axeln för att vara beredd på en attack och då var det ju flera poliser i närheten också. Säkerheten i Sverige verkar handla lite om att stoppa möjligheten för att spontana attacker skall kunna vålla skada, men den erbjuder ju inget större skydd om någon väl har bestämt sig för att ha ihjäl någon.
Nej, du har helt rätt - i Sverige skall öppenheten och närheten till våra politiker stå i det främsta rummet, hur stor eller liten risken för överfall, än månne vara... Så naivt!

Vi har Palme, vi har Anna Lindh och ändå så är säkerheten kring våra folkvalda piss och ingenting - varför?! Hur kan man inte se att säkerheten måste förbättras kring dessa? Hur kan "närheten" som ändock aldrig blir mer än ett handslag eller en blick på armslängd avstånd, vara mer värt än deras säkerhet till livet?

Skydda de som skyddas måste! När det gäller AFA-demonstrationer så skall det sättas in vattenkanoner, "lösa" skott, batonger, tazers och alla andra tillgängliga vapen mot AFA-vänstern. Alla användbara medel skall sättas in mot antidemokratiska krafter - alla vet vi vilka dessa är i dagens läge...

SÄPO anser att de vänsterorienterade och islamistiska grupperingarna är de de har att hålla mest kontroll på, för närvarande... Batikhäxerörelsen är en blandning utav vänstern, "bla**ar", AFA, EXPO, Researchgruppen osv... Dessa är avskum - detta är grupperingar som inte kan och/eller vill gå den demokratiska vägen utan väljer att försöka ta en shortcut till nirvana... De tror att vägen till konsensus går genom att tysta sin meningsmotståndare...

Heil Sverige!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat