Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-22, 20:03   #1
OldFox
Banned
 
Reg.datum: aug 2014
Inlägg: 24
Sharp$: 31
Standard

OldFox officiella "höstkalender" 2014 - Tävla om mina sharpspoäng







Det var en medlem på en annan spelsida som sa häromdagen att man kan ju inte tvinga fram av någon en ursäkt och förklaring. Jag håller med till en viss del, att tvinga kan ju dessutom vara olagligt. Men att locka fram samma saker går hur bra som helst. Jag har bestämt mig att en person ska få erkänna vad han har gjort och gör även som bäst först till mig innan någon annan hör det, och när jag bestämmer mig att göra något så brukar det väl mycket ofta också göras. Tyvärr ur en annan persons synvikel så är inte ens detta ännu det sista kortet, utan det finns nog några kort kvar i ärmen om det behövs. Ni kan kalla detta för en smutskastningskampanj eller rengöringskampanj, jag kallar den själv för hoppas-några-andra-hackare-funderar-efter-detta-hur-det-kan-gå-kampanjen, och kanske byter hobby innan de själva sitter på samma plats.

Välkommen allihopa med och delta i Old Fox hackarkalender 2014 och tävla om fina priser! (kalendern är tyvärr gjord med en minidator, och bilden är därför väldigt liten men nog syns det väl iallafall. Hackarens bild täcker bara ca. en tredjedel av bilden, och ni kan nog gissa på vilket ställe den finns om ni tänker efter)



Reglerna i tävlingen är enkla:

1. Gissa rätt alternativ av de som finns i listan nedan.

2. De som gissar rätt alternativ delar allihopa på mina sharps poäng jag har vid tidpunkten vi har ett resultat. Oddsen spelar tyvärr inte någon roll i priserna.

3. Om vi får ett resultat på antingen alternativ D eller spesialaren så får admins se till att priserna delas ut.

4. Kalendern är givetvis ingen vanlig kalender som ni har vant er med i barndomen. Hackarkalendern startar med en gång fastän det inte är den första i månaden, och vi kommer att öppna flera luckor per dag och alla luckor kommer att vara öppnade senast på söndagen 28.09.2014, med andra ord denna vecka. Vi ska försöka behärska oss så det inte blir som barn brukar göra att man vill öppna i fel ordning luckorna, men allting kan hända i denna kalender om humöret tappas av någon orsak!

5. Första luckan öppnas på tisdagen 23.09.2014



Alternativ:

A: Odds 4.00 Någonting annat än nämnt i listan händer

B: Odds 5.00 Den skyldiga svarar på mail och erkänner innan lucka 19

C: Odds 15.00 Den skyldiga svarar på mail och erkänner mellan lucka 20 och 24

D: Odds 20.00 Old Fox får en kula i huvudet, en kniv på halsen, betongskor på fötterna eller någonting annat ditåt

Superspesialare: Odds 1000.00 Old Fox får betongskor på fötterna och hittas med en minst 500g abborre i munnen




Senast redigerad av OldFox den 2014-09-22 klockan 20:17.
OldFox är inte uppkopplad   Ge poäng