Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-05, 17:34   #1
henkiee5
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 27
Sharp$: 75
Standard

Starta spelblogg, vilket upplägg?


Jag har bettat ett bra tag på diverse sporter. Jag omsätter över 300k i månaden och snittar i nuläget 25k/månad i vinst. Detta över snart ett år. Jag har inte haft så mycket tid för bettingen eftersom jag läser på universitetet men i sommar hade jag tänkt jobba med det 6-8 timmar om dagen. Jag kör vanlig matematiskt analys-betting, arbitrage samt bonustrading när tillfälle ges. Inspirerat av pokerserien 2month2million så hade jag tänkt mig 3months300k som bloggnamn. Nu till den egentliga frågan; planen är att uppmärksamma folk på att det faktiskt är möjligt att tjäna pengar på betting och således få dem att testa själva via mina affiliatelänkar. Det är alltså ingen serviceplay-sida utan tanken är att det ska ge mig lite extra pengar samt motivation till att kämpa på oavsett fru fortuna.

Hur redovisar jag på ett snyggt och trovärdigt sätt mina resultat utan att på förhand skriva ut alla de matcher jag tänker spela på?

Detta är ingen välgörenhet utan jag vill endast uppmärksamma folk. En annan sak som rör till detta är att jag spelar på 10-15 olika sidor samtidigt men det mesta sker trots allt på Pinnacle.

Den ska vara riktad till dels erfarna sharps men även färskingar i bettingbranschen. Bloggen kommer finnas på en egen extern sida och inte här på sharps.se

Förslag uppskattas inför starten.
henkiee5 är inte uppkopplad   Ge poäng