Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-05, 18:22   #177
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av boozty Visa inlägg
Såg en intervju med Eklöf angående Hagmyren, han ansåg att det korta upploppet hade mindre betydelse eftersom att banan hade sveriges bästa kurvor så de hästar som kom ute i 3-4e spår fick med sig så pass hög fart att dom inte var missgynnad på samma sätt som på andra banor med korta upplopp.

Den går att ser här: http://www.allehanda.se/sport/trav/e...va-outsiders-2

Så är det säkerligen - han borde ju veta... Sedan är det ju så som jag predikat många gånger förr; blir ett lopp kört i 07-tempo så ökar ju chansen/risken förr skräll från de bakre regionerna, om inte storfavoriten sitter där förstås. Så ni ser, det går inte bara att stirra sig blind på spåren - det finns alltid en historia bakom varje travlopp.

Men att det principiellt är så att ju kortare upplopp desto färre bakspårhästar som vinner - det är jag helt övertygad om.

Tror att om man kollar finalomgångarna på V75 och enbart tog statistiken där ifrån - då skulle vi verkligen se att det jag säger stämmer - för där är loppen/hästarna/kuskarna så jämna så att det faktiskt i mångt och mycket blir positionerna som är avgörande...

Men, bara för att jag påstår detta så är jag inte dumdryg nog att säga att det alltid är så - sitter storfavoriterna på bakspår, ien omgång, ja då ökar ju chansen för att det blir som det blev igår - enkel matematik. Sitter alla storfavoriter på framspår, ja hur tror ni det blir då?
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat