Ämne: v64 Mantorp
Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-06, 16:43   #22
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Min V4:a i nuläget...

1) 8 Interest Sånna
2) 2 3 5 11
3) 2 3 4 6
4) 2 4 5 6 7 10 11


1)
8 Interest Sånna har pissläge men det är å andra sidan det enda! Rutinerad kusk i jollen, barfota runt om, stark och rejäl! Standard Ribb motbud men om Kontio kommer före så är den dynghet! Funderar på att chansa! Wojtyla Gene toppform men kusken håller jag inte i handen som spik...

2)
Hoppas och tror att Goop svarar spets med 2 Global Ninja. Tränaren aviserar i alla fall att Untersteiners måste vara RIKTIGT snabb för att ta spets! 5 Henke Diablo är storfavorit men jag hoppas som sagt på häx i spetskampen! Lär bli rejäl öppning hur som helst och tar då med två karameller! 3 Micciano Lung är superspeedig och skräller titt som tätt! Uppåt igen och drömförutsättningar! 1640, framspår och garanterat tempo i loppet! SE UPP! 11 Princess Wine mötte kanoner sist! Di Leva Käll, Sandra Volo, Abborren och Stylish Hanover! Se upp om överpace!

3)
4 Snabba Cash ny favorit som ska fällas! Kapabel men kan hamna på vingel! 2 Ohana S.M. har läget och flög lågt sist! Klar skrällchans om upprepad insats! 3 Like Lightning är startsnabb och drar gärna hårt i spets! SKRIK på V75 sist men galopperade i starten. Nu märkligt bortglömd? 6 Wilding E. har toppform och Örjan upp plus barfota runt om. Om det stämmer optimalt!

4)

Sista är ett getingbo! Se särskilt upp för 6 Stud Muffin som är komplett! Startsnabb, speedig och stark! 7 Iponema har imponerat! Goop upp nu och den här är fortfarande under utveckling! 10 Chocolate Crisp får heller inte glömmas bort. Hade helst streckat alla! Oscarsson favorit? Tjaaa....vet inte jag. Men hästen är det inget fel på!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gyllaren (+2)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat