Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-08, 12:48   #280
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hatten1 Visa inlägg
Var ligger problemen med att Syrianska hade flera chanser och dom missade, eller att sundsvall hade många chanser som missade. ?
Grunden låg rimligen i vinst för Sundsvall, därutöver så kommer marknaden in som spekulerar.
Att Garaca räddar och gör en bra match, vad innebär det?
Att han fick order sista 10 minutrarna eller så att släppa in mål, eller att han skulle göra allt för att INGET mål skulle komma före 85 minuten?
Alla sådana spekulationer är spekulationer.
Det vi VET och KAN BEVISA är oddsrörelser som inte kan bortförklaras, i övrigt är allt spekulationer och konspirationsteorier .

Förklara sig är Syrianskas problem, liksom Sundsvall. Det vitala är INTE att fundera på hur och vem, utan ATT det skett.
Matchen var fixad, allt annat är spekulation.
Nu tycker jag du tar i så det spricker Hatten! Det är lite väl mycket "Peter och vargen" över ditt resonemang när det gäller fixmatcher, att vara så kategorisk gör dig antagligen blind för argument. Om man skall belysa problemet objektivt så funkar det inte med skygglapparna uppe.

Oddsrörelserna som Federbet raljerar om är inte speciellt "onormala". Om market maker företagen (som representerar nära 85% av omsättningen på Betfair) skulle vara öppna med hur deras datorer agerar under livespel så skulle det vara ganska lätt att se vinsthemtagningar och förlustminimeringar. Programvaran Federbet använder har fasta algoritmer för "normalt". Allt gapande om miljonomsättning är som tidigare sagts i tråden, bara bullshit.

Det finns fog för riggning i en annan av Syrianernas matcher, rent av inofficiellt bekräftat. Men här har du nog hoppat i galen tunna....
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ante30 (+10)
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat