Ämne: V86 tankar...
Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-08, 23:34   #245
TOBYTYKE
 
TOBYTYKEs avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 850
Sharp$: 8052
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Att på ATGs egen officiella hemsida skriva "tvivelaktigt" om ett domslut av ATGs egna domare är enligt min mening en grov kritik.

I sak gäller det en 25-årig lärling, som körde sitt 114e travlopp. 100 m före start var ekipaget inte anslutet till vingen. Men hästen närmade sig och slog på en galopp innan starten gick. Från spåret utanför sticker en uppeppad Habito till ledningen. Då trycker domaren på omstartsknappen drygt 100 m efter start.

Det vi reagerar emot är, att domaren inte tryckte på omstartsknappen före starten, om han ansåg att starten var felaktig. Nu tycker vi inte, att starten var felaktig eftersom det felande ekipaget ändå slog på en galopp - före starten. Att trycka på omstartsknappen mer än 100 m efter starten för det som hände 100 m före start är fel. Har ni förstått resonemanget. Eller ska vi skicka er 39 kronor för att få tillgång till lopparkivet?
Skicka in Janne Josefsson i travet, som i dagens uppdrag granskning med fotbollen. Finns säkert en hel del att gräva fram.
Stallkörningar á la Tino Ärling, h2h med given utgång, korrupta bandomare alt domare vid startbilarna ja vem vet vad som finns under ytan.
ATG är ju redan som det är i Hattens alla analyser, varför inte gräva ännu längre.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+1)
TOBYTYKE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat