Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-13, 17:07   #23
overpace
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 436
Sharp$: 131
Standard

Man lär väl aldrig spela alla deras spelförslag? Utan man väljer i så fall ett som är av lämplig storlek.

Jag är ganska säker på att tjänsternas största systemförslag går med vinst i längden. Men då talar vi om flera års spel för att säkert kunna få ett rättvist resultat. Och under den tiden kommer ett antal rätt långa perioder med riktigt svaga resultat.

Spelvärde har fått in en rejäl vinst (Årjäng 12/7) och på den kan de leva länge. Förutom den är det bara mindre vinster och tröstutdelningar. Helt avgörande för det långsiktiga resultatet är hur ofta de rejäla vinsterna kommer. Tillräckligt ofta för nettovinst, det är vad jag tror.

Så i teorin skulle det fungera att rygga, men i praktiken blir det outhärdligt. Ju mer man tror sig kunna själv, desto värre blir det. Enda möjligheten, som jag ser det, är att man har en så stor spelkassa att insatsen är försumbar.

Tjänsternas kunder tar alla gånger åt sig av tipsen, men jag tror att det är väldigt, väldigt få, som under lång tid lämnar in förslagen rakt av. Helt enkelt för att i verkliga livet är det väldigt, väldigt få som pallar med 10-15 raka torskomgångar utan att genomföra någon form av förändring. Den givna förändringen är ju att sluta rygga.

Enligt LOAJ (Lagen Om Alltings Jävlighet) kommer antagligen storvinsterna att slå in efter att man slutat rygga. Skulle man starta en ryggning och ha turen att få in en storvinst innan man fått nog, är det bara att gratulera!

Senast redigerad av overpace den 2014-10-13 klockan 17:08.
overpace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat