Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-23, 11:01   #27
majkki
 
majkkis avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 128
Sharp$: 571


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ogiltigt spel-ID: 2263625



NFL WEEK 8 – US PICKS – SAN DIEGO CHARGERS @ DENVER BRONCOS

Efter en kort vecka för lagen Denver Broncos och San Diego Chargers så ställs lagen mot varann i Thursday Night Fotball.

Denver Broncos kommer in till matchen med en storseger över San Francisco där Peyton Manning kastade för 4 toutchdown och därmed blev den som kastat för flest toutchdowns i historien.

San Diego Chargers kommer till matchen efter en kanske inte helt överraskande förlust mot Kansas City som är rejält underskattade i år.

Peyton Manning har varit ett proffs genom hela sin karriär, och det är sällan han gör någon besviken(borsett SB förra året) och jag tror han kommer in till matchen och fortsätter att leverera.

San Diego Chargers vann mötet mellan lagen förra året och deras vinnande recept då, var att ha långa anfall genom sitt springspel och hålla Manning så mycket som möjligt på bänken.

Jag tror inte det funkar, och funkar det så kommer många spel komma via springspelen och därför tycker jag att jag har hittat en lina som ligger i underkant, hade förväntat mig runt -30/-35.

US Picks spelar 7u på Peyton Manning -15.5 Pass Yards h2h mot Philip Rivers till 1.85 @ Betsson
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sirlarsson (+3), erihol (+2)
majkki är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat