Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-23, 18:21   #2
hugotheboss
 
hugothebosss avatar
 
Reg.datum: maj 2014
Ort: Malmö
Inlägg: 1 283
Sharp$: 667
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Det skall bli bra väder på Jägersros lördagstävlingar.

Müllers Memorial avslutar tävlingarna med 800k att köra om. Mosaique Face gapas ständigt upp av "luddarna", men har inte vunnit på ett tag. Han har i år tjänat 3 och förra året 4 mkr. Nu vill säkert Storludde visa hemmapubliken sin egen och hästens storhet. Men det blir spännande mot OTP och övriga konkurrenter.

Hur bra är egentligen silverfärgade Silver Annie? Hon imponerande efter en mästerlig styrning (och en del tur) av Erik på Åby.

Men värstingen på Åby var Västerboonthenews, som jag skrek mig hes på i detta forum inför tävlingarna. Få se om han är så bra som jag sagt. Denna gång blir han dock favorit.
Silver Annie lär bli spik på mitt system den här veckan också. Lite sugen på att spika 1 Tor Mento avd 5 också, går bra på distansen, bra på volt, snabb ut, de andra på ett och två tillägg får ligga i för att komma ikapp. Västerbothenews är självklar men slänger in 2ggr Untersteiner där också....i sista tycker jag att där finns ett roligt drag om Lövgren fått ordning på 10 New Line, 2,8,10 alltså!
__________________
Även en blind höna...går in i väggen!
hugotheboss är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat