Ämne: NHL 14/15
Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-25, 22:31   #22
patrik_g
 
patrik_gs avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Åre
Inlägg: 2 963
Sharp$: 4616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Montreal-Rangers: X (3.70)

Fin tv-match mellan två grymma målvakter i Price och Henke. Jämn match att vänta med enligt mig. Testar en liten peng på krysset.

1-Units

Ottawa-Devils: 2 ML (2.30)

Ottawa har bra form med fyra raka vinster. Men notera att man inte spelat match på sex dagar då mötet med Toronto i veckan blev inställt p.ga av skottlossningen i Ottawa. Många dagar utan match det. Sen hur påverkas man av det som hänt i staden? Devils form inte den bästa med fyra rak förluster. Dock är dom två senaste förlusterna efter ordinarie. Ottawa har 4-0-1 på fem senaste mot Devils.

Men 2.30 på Devils mot ett Ottawa som inte spelat match på länge kan jag inte motstå. Svenske Robin Lehner i Ottawa kassen ikväll.

2-Units

St. Louis-Chicago: 2 ML (1.90)

Härligt möte mellan två stark lag. Chicago slog ut St Louis i slutspelet förra säsongen efter att ha hämtat upp 2-0 i matcher och sen vinna fyra raka matcher. Lite tveksam form hos St Louis med en visnt på fyra senaste. Vinsten mot svaga Arizona med 6-1. Svårt med målskyttet ananrs med ett mål på två senaste. Chicago är ett lag för att vinna SC enligt mig. Okej form med 3 vinster på 5 senaste.

Ser Chicago som det klart bättre laget här och 1,90 på ML liras helt klart på Chicago här!

4-units
__________________
Varje dag är en ny speldag
patrik_g är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat