Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-02, 11:47   #106
Gidde_Palema
 
Gidde_Palemas avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 780
Sharp$: 2383
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Om det fanns ett par starttröga där emellan hade jag hållit med helt, men viss risk för solfjäderstart nu. Helt upp till vad Ohlsson och Untersteiner gör, Björn kan inte ta sig till spets utan att det kostar skjortan om han ska dit som fjärdehäst. Galopprisk också om han ska köra fullt i fjärdespår i kurvan (tror iofs han inser problematiken och tar upp ganska omgående om det blir svar från alla tre invändiga).

Det hela hänger ju på hur Erik tänker också såklart, men kan inte tro annat än att han vill leda hela vägen. Stickan har väl inte fått en stor seger på hela året (eller?) så jag kan inte tänka mig att de försitter chansen här och fegar sig till ett andrapris (som bäst) från rygg ledaren.

Ang avd 2
Blir mer och mer övertygad om att Slide So Easy är en av de bästa strecken i omgången också. Inte påpassad på grund av den för svenskarna okände kusken.

Shiraz Brodde mindre spelad nu än igår, varför? Ska ju lättas säger Båth?

Ang avd 3
Fortfarande ingen som gått på Catwalk In, bra! Iponema med bakspår nu, inte ens 10% vinstchans i min bok. Florida Queen helt skolös och med Ghost, stiger i kurs!

Ang avd 4
Rare Wise As stiger inte!? Sällsynt kuskstärkning och underskattat spår. Har väl högre vinstchans än bakspårsfavoriten?
Enligt min bedömning så kan varken 1,2 eller 3 öppna nog för att vara i närheten av att hålla ut Psycho, därmed ingen risk för solfjäder tycker jag. Det säger pang och så sitter Goop i spets innan svängen.
Gidde_Palema är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat