Ämne: NHL 14/15
Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-06, 14:21   #23
Lunkan
 
Lunkans avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 205
Sharp$: 899
Standard

Spoiler:
Hej Lunkan det verkar som att du inte har skrivit något i forumet på över en vecka, varför inte ta dig en minut och bidra med något.
Ställ en fråga, svara på andras, dela med dig av någon rek, tacka personerna för de rekarna du har ryggat eller bara delta i någon diskussion på forumet?


Boston Bruins - Edmonton Oilers
Har stora stygga Bruins börjat repa sig nu efter den dåliga starten? Med 4/5 vinster och även 3 raka? Nja, skulle jag nog svara av de matcher jag har sett Boston spela på slutet. Man är iaf väldigt långt ifrån den form man hade under slutet av regular förra säsongen. 3 raka vinster ja, men 2 av dessa kom i övertid. Motstånden har väl heller inte varit de absolut bästa, Buffalo borta, Ottawa och Florida hemma.

Hursom så tror jag att självförtroendet åtminstone sakta men säkert börjar komma tillbaka. Och inatt möter man också ett ganska formsvagt Oilers, med 3 raka förluster. Edmonton har inte alls lyckats borta så här långt denna säsong - med bara en insamlad poäng på 4 matcher. 3/4 av Oilers borta matcher har man också förlorat med fler än 1 mål. Jag spelar Boston - 1.5 här. Kollar vi H2H så har också Boston vunnit 3 raka med fler än 1 mål. Även om man var formstarkare då, så är oddset bra här tycker jag. Jag värderar nog denna till ungefär 45 % och spelar då till 2.50 på Comeon.
Lunkan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat